Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την Αττική

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναλαμβάνει πρωτοβουλία αλληλεγγύης, προκειμένου να συνδράμει εμπράκτως στην ανακούφιση των πυροπαθών της Αττικής.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, θα συγκεντρωθούν τις επόμενες τρεις μέρες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ θα διοργανωθεί και εθελοντική αιμοδοσία, για τους πολίτες των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής, που δοκιμάζονται τις τελευταίες μέρες.

 

Η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 1, απέναντι από το Λευκό Πύργο), από αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 και από τις 8.30’ το πρωί μέχρι τις 21.00’.

 

Εκεί θα μπορούν όσοι πολίτες το επιθυμούν να προσφέρουν συγκεκριμένα είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς. Συγκεκριμένα τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι: νερά και χυμοί, γάλα (συντήρησης εκτός ψυγείου), μπάρες δημητριακών, κράκερ, μπισκότα, κονσέρβες, αφυδατωμένα ζυμαρικά, γάζες, Betadine και Fucidin, κολλύρια, μωρομάντηλα, φυσιολογικοί οροί, κρέμες ή σπρέι για εγκαύματα, πάνες βρεφών και ενηλίκων, ζωοτροφές για οικόσιτα ζώα, καθώς και οποιοδήποτε είδος λευκού θερινού ενδύματος και σανδάλια (σαγιονάρες).

 

Επίσης, μεθαύριο Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, στο νέο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, παλιά δυτική είσοδος Θεσσαλονίκης), διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία από τις 10.00’ το πρωί έως τις 13.00’, στην οποία καλούνται να συμμετέχουν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και όσοι πολίτες το επιθυμούν, με ελεύθερη στάθμευση στο υπόγειο πάρκινγκ του κτιρίου της Περιφέρειας.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα