Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Ξεσηκωμός για τη Μακεδονία με συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και στις Πρέσπες

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας αποφάσισε τη διοργάνωση δύο εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, μετά το χθεσινό διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα για τη συμφωνία με την πΓΔΜ.

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί τους Έλληνες σε ανένδοτο αγώνα που θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής στο Σύνταγμα. Η κορύφωση της συγκεκριμένης διαμαρτυρίας θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στις 20:00 με την παρουσία εμβληματικής προσωπικότητας που θα απευθύνει ομιλία στον κόσμο.

 

Η ανακοίνωση:

Ελληνίδες και Έλληνες.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο κράτος των Σκοπίων.

Δηλαδή ουσιαστικά πάει να βάλει με την υπογραφή του ταφόπλακα στην ακεραιότητα της Πατρίδας μας υπογράφοντας τον διαμελισμό της.

Σε αυτή την αντιδημοκρατική εξέλιξη απαντούμε με περισσότερη Δημοκρατία και περισσότερο Αγώνα.

Εάν επιχειρήσει να πάει στις Πρέσπες, εκεί που βρίσκονται τα ιερά κόκαλα του Πάυλου Μελά και των υπόλοιπων Μακεδονομάχων, που έδωσαν την ζωή τους για την Ελευθερία της Πατρίδας, ανακοινώσαμε ότι θα βρισκόμαστε, δεκάδες χιλιάδες εκεί, ώστε να μην επιτρέψουμε να υπογράψει.

 

Παράλληλα καλούμε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και ιδιαίτερα όλους τους Δημοκράτες, Πατριώτες των Αθηνών αλλά και των υπόλοιπων Ελλήνων της Νοτίου Ελλάδας σε συνεχή και Ανένδοτο Αγώνα από την Πλατεία Συντάγματος από το πρωί της Παρασκευής 15/06/2018 μέχρι να σταματήσει το έγκλημα που είναι υπό εξέλιξη.

Καλούνται όλοι οι Βουλευτές όλων των κομμάτων που συμφωνούν με τον Κυρίαρχο Λαό να παραιτηθούν από της Βουλευτικές έδρες τους ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού της βούλησης του Ελληνικού Λαού.

Επαναλαμβάνουμε ότι στην αντιδημοκρατικότητα τους απαντάμε με περισσότερη Δημοκρατία, για την Ελευθερία, την Ειρήνη και την Μακεδονία μας.

Διατρανώνουμε με ειρηνικό τρόπο την βούληση μας ότι δεν έχουν δικαίωμα να υπογράψουν ενάντια στην θέληση του Ελληνικού Λαού.

Θα απαντήσουμε με περισσότερο αγώνα και συνεχή παρουσία στην Πλατεία Συντάγματος όπως ορίζει το Συνταγμα και το Δημοκρατικό μας δικαίωμα.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα