Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

«SOS Χαλκιδική»: Διέκοψαν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης -VIDEO-

Παράσταση διαμαρτυρίας στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν μέλη του κινήματος κατά της εξόρυξης χρυσού «SOS Χαλκιδική», αντιδρώντας στις χορηγίες στο χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης.

 

Τα μέλη του κινήματος μπήκαν στην αίθουσα, την ώρα που συζητείτο ο προϋπολογισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης για το 2017 και ζήτησαν τον λόγο.

 

Σήκωσαν πανό και ανέβηκαν στο βήμα για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, να διακόψει για λίγη ώρα τη συνεδρίαση.

 

Αφού εξέφρασαν στους δημοτικούς συμβούλους την αντίθεσή τους στις χορηγίες της Ελληνικός Χρυσός και της Coca cola για το χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, αποχώρησαν από την αίθουσα.

 

Η συνεδρίαση άρχισε και πάλι μετά τη διακοπή δέκα λεπτών, ωστόσο τα πνεύματα δεν ηρέμησαν, διότι η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου, Ρία Καλφακάκου, προσπάθησε να υπερασπιστεί την ομάδα που θέλησε να λάβει τον λόγο εκείνη τη στιγμή.

 

«Εάν χειριζόσασταν το θέμα με διαφορετικό τρόπο, θα είχε βρεθεί μια λύση και θα ελάμβαναν τον λόγο μετά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό» σχολίασε η κ. Καλφακάκου, τοποθέτηση η οποία προκάλεσε την έκρηξη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλου.

 

«Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Ντρέπομαι για σας. Είναι πολιτικαντισμός. Λυπάμαι για το ήθος σας» απάντησε ο κ. Αβραμόπουλος. «Είναι θέμα χειρισμού του προεδρείου» επέμεινε η κ. Καλφακάκου.

 

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις χορηγίες CocaCola και Eldorado

Στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους. Ένα σημείο που έχει βαπτιστεί το Κέντρο Αγώνα. Εκεί συγκεντρώθηκαν σήμερα απεργοί – απολυμένοι της Coca Cola και Επιτροπές Αγώνα SOS Χαλκιδική, για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης να πάρει χορηγίες από εταιρίες όπως η Coca Cola και η Eldorado Gold, για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα