Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021

Ε Ελλάδα

Κ. Χρυσόγονος: «Υπήρχε κυβερνητική εντολή προς την αστυνομία να εμφανιστεί μικρότερο το συλλαλητήριο»

«Είναι φανερό ότι υπήρχε κυβερνητική εντολή προς την αστυνομία να εμφανιστεί μικρότερο το συλλαλητήριο», υποστήριξε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Αταίριαστοι" και χαρακτήρισε απαράδεκτη την κάλυψη της συγκέντρωσης από την κρατική τηλεόραση, κάνοντας λόγο για «υποβάθμιση»: "Δεν γίνεται να αγνοεί ένα τόσο σημαντικό γεγονός".

 

«Δύσκολα θα υπάρξει αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις, αφού ο κ. Ζάεφ δεν διαθέτει την πλειοψηφία που απαιτείται στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Το ζήτημα όμως είναι να μην χρεωθούμε εμείς το αδιέξοδο», πρόσθεσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής.

 

Αναφερόμενος στη στάση του Πάνου Καμμένου, είπε: «Ο κ. Καμμένος έχει κάνει αρκετές κυβιστήσεις στο παρελθόν και αν χρειαζόταν θα έκανε μία ακόμα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο», ενώ χαρακτήρισε τη συγκέντρωση "ισχυρό όπλο" στη φαρέτρα της κυβέρνησης, καθώς "φάνηκε πως είναι απαίτηση του ελληνικού λαού".

Πηγή: newpost.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα