Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Ε Ελλάδα

Στρατηγός Φράγκος: «Δεν υποχωρούμε, θα μας βρουν μπροστά τους, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό"

«Δεν υποχωρούμε, θα μας βρουν μπροστά τους, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Να το μάθουν επιτέλους: δεν θα μας κάνουν αυτοί ό,τι θέλουν, τελειώσαν αυτά. Ο ελληνικός λαός παρά τις απαγορεύσεις και την τρομοκρατία έδωσε σήμερα βροντερό παρών». 

 

Αυτά ανέφερε στο βροντερό μήνυμά του από το μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα με μονολεκτικό ερώτημα, αν ο λαός θέλει το όνομα Μακεδονία για την ΠΓΔΜ. Τόνισε πως πρέπει να προηγηθεί το δημοψήφισμα πριν οποιαδήποτε συμφωνία, ενώ ζήτησε δικαίωμα ψήφου για τους Έλληνες του εξωτερικού.

 

Ενώπιον των χιλιάδων συγκεντρωμένων διαδηλωτών, τόνισε πως «αν αποδοθεί η ονομασία Μακεδονία, θα είναι κίνηση αποσχισματική. Πώς θα περάσει από τους κομάντος; Η Μακεδονία ήταν και παραμένει ελληνική».

 

«Καλώ τους πάντες να υπερασπιστούν τη Μακεδονία μας, τα οικονομικά θα τα ξεπεράσουμε», συνέχισε ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, ενώ το πλήθος τον αποθέωνε φωνάζοντας «είναι τρελός ο στρατηγός».

«Αν ο Ζάεφ θέλει να μάθει ιστορία, να ξέρει ότι πέρα από το 700 πΧ ξεκινά η ιστορία μας» τόνισε, ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Μάθιου Νίμιτς, τον οποίο χαρακτήρισε θεατράνθρωπο και είπε ότι πλούτισε τόσα χρόνια ως διαπραγματευτής, καλώντας τον ΟΗΕ να τον αντικαταστήσει.

 

Εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση ρωτώντας τους: «Αισθάνεστε Έλληνες; Ξέρετε τι σημαίνει Μακεδονία; Ξεχάσατε αυτούς που σκοτώθηκαν; Τι άλλο να προδώσετε;»

 

«Η Μακεδονία μας βλέπει, είμαστε κάτω από το μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και καλούμε τους Αθηναίους να στήσουν το άγαλμα του Αλεξάνδρου ενώπιον του Μητροπολιτικού Ναού» πρόσθεσε.

 

Ο ίδιος ζήτησε τη δημιουργία ελληνικών μειονοτικών σχολείων στην ΠΓΔΜ με δασκάλους Έλληνες. «Δεν θέλουμε να καταστρέψουμε και να απειλήσουμε τους γείτονες, θέλουμε να μας σεβαστούν. Η Μακεδονία είναι ενιαία και είναι ελληνική. Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Μακεδονία. Τα σύνορα είναι απαραβίαστα και ο ελληνικός στρατός το εγγυάται. Απαιτούμε σεβασμό» κατέληξε εν μέσω αποθέωσης ο στρατηγός. 

Πηγή: parapolitika.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα