Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Ε Ελλάδα

Στην δοξολογία για την 1η του έτους ο Απ. Τζιτζικώστας -ΦΩΤΟ-

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στη Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς του 2018, που τελέστηκε το πρωί στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου, παρέστη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και το Συντονιστή Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χάρη Αηδονόπουλο.

Παρουσία πλήθους πιστών, ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε τη Δοξολογία της πρώτης μέρας του έτους και αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, των αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και με τους πολίτες.

 

Μετά το πέρας της δοξολογίας ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, σε όλους τους Έλληνες, το νέο έτος να αποτελέσει την αρχή για μια νέα περίοδο ευημερίας, ασφάλειας, δημιουργίας και προκοπής. Εύχομαι το 2018 να αποτελέσει χρονιά ανάτασης για τον Ελληνισμό, χρονιά ανάπτυξης για την πατρίδα μας. Το νέο έτος να είναι ειρηνικό, να είναι χρονιά αλληλεγγύης και ενότητας, να είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα σταθεί στα πόδια της και θα αισθανθεί και πάλι δυνατή να κάνει νέα βήματα μπροστά. Όλοι μαζί οφείλουμε να εργαστούμε και φέτος σκληρά για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Μακεδονία μας και για την Ελλάδα μας. Ας σκύψουμε όλοι πάνω από τους συνανθρώπους μας που βιώνουν ανυπέρβλητα προβλήματα αποδεικνύοντας ότι παρά τις δυσκολίες, η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη είναι αδιαμφισβήτητες κατακτήσεις της κοινωνίας μας. Να προτάξουμε όλοι το συμφέρον του τόπου, το συλλογικό συμφέρον, και ενωμένοι να βγάλουμε επιτέλους τη χώρα από την πολυετή κρίση. Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εργαζόμαστε γι’ αυτό το σκοπό και στόχος μας είναι να βγάλουμε πρώτοι την περιοχή μας από την κρίση και να τη βάλουμε σε πορεία ανάπτυξης και ευημερίας. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Με υγεία και ευτυχία το 2018».

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα