Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 35χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 3,7 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, 37 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1 κιλού και 850 γραμμαρίων, χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Δημοσίου, 2 πτυσσόμενα στιλέτα και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. 

 

• Συνελήφθησαν προχθές (6-12-2017) το βράδυ στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 2 αλλοδαποί ηλικίας 20 και 22 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών την είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από 27χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (7-12-2017) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας και συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 138 γραμμαρίων, ποσότητα λαθραίου καπνού βάρους 546 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

 

• Συνελήφθη χθες (7-12-2017) το απόγευμα στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 43χρονη ημεδαπή, καθώς στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 8,2 γραμμαρίων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα