Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024

Ε Ελλάδα

Συνελήφθη 21χρονη ως μέλος των 14 εγκληματικών οργανώσεων

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Α.Τ. Κασσανδρείας Χαλκιδικής, συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες Πέμπτη, δυνάμει σχετικού Εντάλματος, ένα ακόμη μέλος εγκληματικών οργανώσεων-συμμοριών, που ενέχονταν σε πλήθος έκνομων ενεργειών και εξαρθρώθηκαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Πρόκειται για 21χρονη Ελληνίδα, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Χαλκιδικής και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Αυγούστου σε επιχείρηση της Αστυνομίας σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Αττικής, Χαλκιδικής και Σαντορίνης, συνελήφθησαν συνολικά 37 άτομα, 14 εγκληματικών οργανώσεων, η δράση των οποίων αφορά σε διάπραξη ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, εκβιάσεων, τοκογλυφιών, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, κατάρτιση και διακίνηση πλαστών δελτίων ταυτότητας, πράξεις που έλαβαν χώρα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, των Σερρών και της Αττικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα