Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Ε Ελλάδα

Τελετή παράδοσης – παραλαβής του ΥΜΑΘ

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, στο Διοικητήριο Θεσσαλονίκης, η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας – Θράκης, από τον απερχόμενο Υφυπουργό Ευστάθιο Κωνσταντινίδη στο νέο Υφυπουργό Κωνσταντίνο Π. Γκιουλέκα.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος ευχαρίστησε για την συνεργασία τον απερχόμενο Υφυπουργό, λέγοντας ότι παρήχθη ιδιαίτερα σημαντικό έργο κατά την δωδεκάμηνη θητεία του.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, με την σειρά του, έκανε έναν σύντομο απολογισμό των κυβερνητικών πεπραγμένων, εστιάζοντας στις παρεμβάσεις που υλοποίησε και στην πορεία των 1800 έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε Μακεδονία και Θράκη.

Παίρνοντας τον λόγο ο νέος Υφυπουργός Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, αφού ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, είπε ότι στόχος μας είναι να ανεβάσουμε την Μακεδονία και την Θράκη πιο ψηλά. Γνωρίζουμε, συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ότι δεν υπάρχουν πολλές αρμοδιότητες. Υπάρχουν, όμως, είπε χαρακτηριστικά, πολλές δυνατότητες, γιατί πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευαίσθητη αλλά και σημαντική περιοχή, αυτή της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Θεόδωρος Τζέκος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα