Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Άστατος ο καιρός και την Κυριακή

Άστατος προβλέπεται ο καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Από το βράδυ αναμένεται βελτίωση.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

 

Στην Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. 

 

Στην Μακεδονία και την Θράκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

 

Πρόγνωση καιρού για Δευτερά 05/06/2017 

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδο.

ant1news.gr/


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα