Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Αλλάζει την κατάθεση του και ομολογεί ο γιατρός που κατηγορείται για τον φόνο της 36χρονης

Εξελίξεις στην υπόθεση του αγγειοχειρούργου, που κατηγορείται ότι σκότωσε την 36χρονη μεσίτρια στη Θεσσαλονίκη. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Seleo.gr, ο 38χρονος ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι ήδη προφυλακιστέος στις φυλακές Διαβατών, πρόκειται να καταθέσει συμπληρωματικά και να ομολογήσει  πως ευθύνεται για τον θάνατο της 36χρονης και ότι ο θάνατος της προήλθε έπειτα από δικό του ιατρικό λάθος που συνέβη κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

 

Να σημειωθεί, πως χθες, το Seleo.gr, αποκάλυψε μια μαρτυρία που «έκαιγε» τον 38χρονο γιατρό. Ένας γιατρός του Ιπποκράτειου, κατέθεσε στην αστυνομία, ότι είδε ο ίδιος την ημέρα της δολοφονίας της 36χρονης τον κατηγορούμενο να κυκλοφορεί στους διαδρόμους του νοσοκομείου, σπρώχνοντας ένα καρότσι-καλάθι από αυτά που χρησιμοποιούν οι καθαρίστριες για τα άπλυτα. Οπως είπε του προξένησε εντύπωση η σκηνή, αλλά ο κατηγορούμενος κινήθηκε γρήγορα και χάθηκε από το οπτικό του πεδίο.

 

Αύριο, ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, αναμένεται να παραδοθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και της τοξικολογικής ανάλυσης για τα αίτια του θανάτου της 36χρονης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών, που φαίνεται ότι δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης (για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί ώς κατηγορούμενος 38χρονος αγγειοχειρουργός).

Πηγή: seleo.gr/


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα