Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Με τρία self test οι μαθητές αυτήν την εβδομάδα

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τρία self test, ένα σήμερα, ένα αύριο Δευτέρα και ένα την Πέμπτη.


Τρία self test οφείλουν να κάνουν μαθητές σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση αυτήν την εβδομάδα, λόγω του ότι ήταν αργία την Παρασκευή.

Από σήμερα Κυριακή οι μαθητές θα χρειάζεται να κάνουν self test προκειμένου να μπορέσουν να προσέλθουν στις σχολικές αίθουσες αύριο Δευτέρα.

Όλοι οι μαθητές θα πρέπει τη Δευτέρα το απόγευμα να πραγματοποιήσουν εκ νέου self test για τον κορωνοϊό, ενώ το επόμενο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα την Παρασκευή.


Τα self test για τους μαθητές θα μειωθούν σε ένα, σύμφωνα με τα νέα μέτρα, από την Παρασκευή 1 Απριλίου. Αυτό είχε αποφασιστεί την περασμένη εβδομάδα, από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα