Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μολών λαβέ

Άρθρο του Αστέριου Ζωγράφου, Δημάρχου Πολυγύρου

 

Παρακολουθώντας, με ιδιαίτερη ανησυχία, τις τελευταίες εξελίξεις για το μεταναστευτικό καθώς και τη ξεδιάντροπη πολιτική της Τουρκίας, που με εκβιασμούς και για τους δικούς της πολιτικούς και οικονομικούς λόγους, χρησιμοποιεί ως μέσον εκβιασμού τους μετανάστες, κόντρα στο Διεθνές Δίκαιο και στη συμφωνία που είχε με τη Ε.Ε, νιώθω -όπως και όλοι μας- αγανακτισμένος και δε μπορώ να βρω την παραμικρή δικαιολογία για τη συμπεριφορά των Τούρκων.

 

Όμως είμαι βαθιά υπερήφανος για τη στάση της Ελλάδος και ιδιαίτερα των παιδιών μας, που είναι νυχθημερόν στην πρώτη γραμμή για την προστασία των συνόρων μας.

 

Οι Έλληνες, όταν έπρεπε, δείξαμε και με το παραπάνω το κοινωνικό μας πρόσωπο βοηθώντας, πάνω από τις δυνάμεις μας, τους μετανάστες. Τώρα όμως, που διακυβεύονται τα σύνορά μας, όλοι ενωμένοι απαντάμε κι αποκρούουμε τις προκλητικές – επεκτατικές διαθέσεις των Τούρκων.

Οι σκέψεις μας είναι στους κατοίκους των συνόρων μας, που δοκιμάζονται τούτη την ώρα και στους φύλακες των συνόρων μας- φύλακες της Ελλάδος μας.

Σας ευχαριστούμε και σας χρωστάμε την ακεραιότητα της Πατρίδος μας.

Με σεβασμό.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα