Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Tι σχέση έχουν ο Νατσιός με τον εγγονό του Ρόμπερτ ντε Νίρο που πέθανε από λευκή σκόνη;

Tι σχέση μπορεί να έχουν έχουν ο Νατσιός που θέλει μαθήματα αθωότητας στο δημοτικό σχολείο, με τον εγγονό του Ρόμπερτ ντε Νίρο που πέθανε από λευκή σκόνη;

“Τρεντάρουν” αυτή τη στιγμή και τα δυο ταυτόχρονα στο τουίτερ, και οι «πολιτικά ορθοί» ανεγκέφαλοι δεν μπορούν να ενώσουν τις τελίτσες.

Ο 19χρονος εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λεάντρο, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής με μια λευκή ουσία σε ένα πιάτο κοντά στο σώμα του. Ο Λεάντρο ήταν γιος της υιοθετημένης κόρης του Ντε Νίρο, Ντρένα, 51 ετών, και του καλλιτέχνη Κάρλος Ροντρίγκεζ.

Πολλά νέα παιδιά αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα στη χώρα μας και γενικότερα στις δυτικές κοινωνίες, αλλά δεν είναι εγγόνια του Ντε Νίρο για να έχουν την ανάλογη προσοχή. Μια δυτική κοινωνία που έχει κάνει τα πάντα ώστε να απωλέσουν τα παιδιά την αθωότητα τους, μέσω της βιομηχανίας του θεάματος, το διαδίκτυο, τα video games και τις “πολιτικά ορθές” θεματικές στα σχολεία με τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς και τα “δικαιώματα αυτοδιάθεσης”.

Έτσι και ο Λεάντρο “αυτοδιατέθηκε” και Περπάτησε on the Wild Side, όπως έλεγε το διάσημο τραγούδι του Lou Reed.

Κι από την άλλη, ο Νατσιός έκανε το σφάλμα στις απανωτές ερωτήσεις που δεχόταν στη συνέντευξη του στον Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, να πει καλό είναι να μπουν μαθήματα αθωότητας στα σχολεία. Τι λες, βρε Νατσιέ, κι εσύ; Να χαλάσεις την εκπαίδευση; Τόσων ετών διαφθορά; Έξαλλοι οι δημοσιογράφου του πάνελ, έξαλλο και το τουίτερ που απομόνωσε τη φράση, έξαλλα κι όλα τα συστημικά πολιτικώς ορθά ΜΜΕ!

Βρε συ Νατσιέ, δεν σε ψήφισα, αλλά βλέπω τι ζημιά πας να κάνεις, αν όντως μείνεις στις ιδεολογίες σου. Να στηρίξεις την οικογένεια; Και πως θα πηγαίνουν τα παιδιά μετά on the Wild Side; Πως θα γκαστρώνονται από μικρά και μετά θα ζητούν δικαίωμα στις αμβλώσεις αν έχουν αρχές; Πως θα πρέπει να κάνουν “το εμβόλιο της μήτρας” στην εφηβεία, ακόμα και τα αγόρια, αν δεν έχουν σκοπό να ξεπεταχτούν από μικρά; Χαλάς την σούπα στις φαρμακευτικές.

Και μιας και λέμε για εμβόλια: Tι σχέση έχουν ο Νατσιός με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο σε σχέση με τα εμβόλια;

Προσπάθησαν οι δημοσιογράφοι να στριμώξουν τον Νατσιό εάν ο ίδιος έχει εμβολιαστεί έναντι του κορωνοϊού, κι εκείνος απάντησε πως «είναι κέρδος της ανθρωπότητας το ιατρικό απόρρητο» και συμπληρώνοντας ότι ως κόμμα «είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τον κορονοϊό και υπέρ της ελευθερίας του ανθρώπου. Δεν μας άρεσε ότι κάποιοι υγειονομικοί που έδωσαν τα πάντα για να βοηθήσουν οικογένειες, έμειναν μετά για πολλούς μήνες χωρίς δουλειά. Δεν πιστεύουμε φυσικά όσα ακούγονται για τα τσιπάκια και τους εμβολιασμούς».

Αλλά αυτό που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να θυμούνται κάποιοι που κλαίνε την απώλεια του Ντε Νίρο, είναι ότι ο ηθοποιός έχει παιδί με αυτισμό, και θεωρεί ότι έγινε μετά από τον παιδικό εμβολιασμό. Μάλιστα προ κόβιντ εποχής, επιχείρησε να κάνε μια παρουσίαση σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου του οποίου ήταν υπεύθυνος ενός ντοκμαντέρ για τον αυτισμό και τα εμβόλια, με την προοπτική να ανοίξει δημόσια συζήτηση.

Έπεσαν απάνω του μίντια, οργανώσεις, φαρμακευτικές, κυβέρνηση, συνάδελφοι, κι όποιος άλλος μπορείτε να φανταστείτε, κι αφού τον κατάβρισαν, τον απείλησαν και με “μπαν” από το χώρο του Χόλιγουντ και τη βιομηχανία θεάματος. Ακύρωσε, λοιπόν, την προβολή και… συνεμορφώθην προς τα υποδείξεις.

Όχι βρε. Θέλουμε νεολαία μονδέρνα. Με ένα κινητό ανά χείρας, τα βυζιά έξω και καυτά σορτς, να δοκιμάζουν τα πάντα -σκόνες κάθε χρώματος και σεξουαλικές προτιμήσεις- να κάνουν όσες αμβλώσεις θένε, και προ πάντων, όλα τα εμβόλια, ό,τι κυκλοφορεί στην φαρμακευτική πιάτσα!

Δείτε το βίντεο του “δασκαλάκου” με τη συνέντευξη. Έχει πλάκα να ρωτάει ο πολλαπλά εμβολιασμένος Παπαδάκης που μούτζωσε τον εαυτό του όταν νόσησε ξανά και ξανά με κορωνοϊό, αν εμβολιάστηκε ο Νατσιός!

σιός!

πηγή: antimedia.gr


booked.net 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα