Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ο ΑΣ Ουρανούπολης πρωταθλητής! - Άνοδος στην Β΄ Κατηγορία -ΦΩΤΟ-

Το Σάββατο το απόγευμα η Ουρανούπολη γιόρτασε μία σημαντική αθλητική διάκριση: Είναι πρωταθλήτρια στον όμιλό της και ανεβαίνει στην Β΄ Κατηγορία μετά τον αγώνα με την Δόξα Κρήμνης που έληξε 4-1!

 

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του χωριού, ο ΑΣ Ουρανούπολης δύο χρόνια μετά την επαναλειτουργία του, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας.

Στις 16:00 η ώρα το γήπεδο ήταν κατάμεστο από φίλους της ομάδας της Ουρανούπολης για να παρακολουθήσει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στη Δόξα Κρήμνης. Όλοι οι ποδοσφαιρισιτές και οι παράγοντες της ομάδας έδωσαν τα πάντα προκειμένου να πετύχουν το ανεπανάληπτο 14 στα 14 και να κλείσουν ιδανικά αυτή τη χρονιά.

Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε η απονομή του πρωταθλήματος, από εκπροσώπους της ΕΠΣ Χαλκιδικής. 

Για την δεύτερη και τρίτη θέση του ομίλου η ΚΡΗΜΝΗ θα περιμένει στην έδρα της τον νικητή του αγώνα ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ- Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ. Ο δεύτερος του ομίλου ανέρχεται στην β΄κατηγορία και ο χαμένος του αγώνα ΚΡΗΜΝΗ- ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ή Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ θα παίξει με τον τρίτο του Νοτίου ομίλου και ο νικητής αυτού του αγώνα θα ανέβει και αυτός σίγουρα στην Β΄ Κατηγορία.

Τελική Βαθμολογία Γ' Κατηγορίας - Βόρειος ¨Ομιλος

1. ΑΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ 42

2. ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ 27

3. ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ 23

4. Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ 21

5. ΓΟΜΑΤΙ 19

6. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 18

7. ΑΣΤΕΡΑΣ Β.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 10

8. Π.Ο.ΣΑΡΤΗΣ -6

 

halkidikinews.gr
φωτο: Μαρία Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα