Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα αγώνων Σαββάτου 24/10

- Με δύο γκολ του Σκέμπι και του Γαβριηλίδη ο ΠΟ Μουδανιών πήρε τη νίκη μέσα στην Ορμύλια απέναντι στην τοπική ομάδα.

- Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Νίκη Πολυγύρου απέναντι στην ομάδα της Ολύνθου, με ελκυστικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας, κατοχή, κυκλοφορία και απόλυτη ασφάλεια στην άμυνα, μέσα σε μια δύσκολη έδρα.
Παρά τις δυο κόκκινες, μια απευθείας στον πάγκο για διαμαρτυρία, μια μετά από δυο αυστηρές κίτρινες και ένα πέναλτι κατά, η Νίκη βρήκε τις λύσεις και ικανοποίησε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι.

- Στο φιλόξενο γήπεδο της Σάρτης και κάτω από τη σκιά του Άθω, η τοπική ομάδα νίκησε με 3 γκολ τον Άρη Κασσανδρείας. Σκόρερ: Ερ. Νταμαρλής (2) και Αν. Παπανικολάου (1).

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα του Ηρακλή Ν. Φώκαιας στην έδρα του Φοίνικα Νικήτης. Τα παιδιά έκαναν ένα από τα πιο μεστά και σοβαρά τους παιχνίδια και παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατοχής και πρωτοβουλίας αλλά και διαχείρισης, όταν χρειάστηκε, πέτυχαν 2 πανέμορφα γκολ κι έχασαν άλλες 3 με 4 ευκαιρίες απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τελικό σκορ 0-2.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα