Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Πρώτος αγώνας για τον Αετό Βαρβάρας στην Γ΄ Εθνική

Για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία αγωνίστηκε σήμερα η ομάδα του Αετού Βαρβάρας και μάλιστα σε μια δυνατή έδρα, με έναν αντίπαλο με πολύ μεγάλη δυναμική όπως είναι ο Αγροτικός Αστέρας.


Ο Αετός είδε στα μάτια τον αντίπαλο, μπήκε λίγο μουδιασμένος στο παιχνίδι και δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ που τον έβαλε να κυνηγάει το σκορ από πολύ νωρίς, σε ένα πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο απ τις δύο ομάδες με τον Αστέρα να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ σε αντεπίθεση του. Γκολ: Κατσιάκης (8’) και Σαλπιγγίδης (28’).


Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας δέχτηκε νωρίς κόκκινη κάρτα και αμέσως ο Αετός έγινε πιο επιθετικός, πίεσε αρκετά τον Αστέρα, έχασε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ ώστε να μπει στη διεκδίκηση κάποιου θετικού αποτελέσματος!


"Η εμπειρία της Γ Εθνικής ξεκίνησε για τον Αετός και είμαστε όλοι μαζί διπλα του να την ζήσουμε! Ευχαριστούμε τον Αγροτικό Αστέρα για την φιλοξενία! Συγχαρητήρια σε όλους για τη προσπάθεια!" αναφέρει η διοίκηση της ομάδας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα