Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Επετειακή σκυταλοδρομία κολύμβησης για τα 50 χρόνια Διάπλου του Τορωναίου

Μπορεί ο 50ος Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου να ματαιώθηκε ελέω κορωνοϊού, όμως οι Νικητιανοί νέοι που αγαπούν τη θάλασσα και έχουν γαλουχηθεί με το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθε, διοργάνωσαν σήμερα σκυταλοδρομία κολύμβησης από την Καλλιθέα της Κασσάνδρας στη Νικήτη, για να τιμήσουν την επέτειο των 50 χρόνων του Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου.

 

Η εκκίνηση δόθηκε στις 07.55 το πρωί από το ξενοδοχείο Παλλήνη και 12 κολυμβητές από τη Νικήτη, κάθε γενιάς, θα μοιραστούν την απόσταση των 25 χιλιομέτρων κολυμπώντας και θα τερματίσουν στην παραλία της Νικήτης.  

 

"Μισός αιώνας κλείνει για τη διοργάνωση του Διάπλου και δίνει τη σκυτάλη του σε μια νέα εποχή και τάξη πραγμάτων. Τη συμβολική αυτή διοργάνωση της κολυμβητικής σκυταλοδρομίας της ΕΕΝΝ Ὁ ΣΙΘΩΝ" έχουν ήδη αγκαλιάσει με την αγάπη τους όλοι οι φίλοι του Διάπλου για να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια του" ανέφερε στο halkidikinews.gr η πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Ν "Ο Σίθων" Κωνσταντίνα Κούρα. 

Στη σκυταλοδρομία κολύμβησης θα κολυμπήσουν οι: Αντώνης Χουχούτας, Λευτέρης Κανατάς, Χριστόφορος Μπατζής, Δημήτρης Χαλκιάς, Ελπίδα Ασσυλογίστου, Νίκος Καζάνης, Νίκος Καρανικόλας, Βασίλης Κουτλιανος, Μάκης Παπαθανασίου, Κωνσταντίνα Κούρα και η Μεταγγιτσινου Στέλλα θα κολυμπήσει με τον Θανάση Ξανθόπουλο. 

Ο καιρός δεν είναι πολύ ευνοϊκός για τους κολυμβητές και υπάρχει αρκετό κύμα.

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα