Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Πρωταθλητής Κ16 2019-2020 Α.Σ ΚΟΣΜΟΣ Ν. Μουδανιών

Άλλη μια γιορτή του ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε το Σαββάτο 29 Φεβρουαρίου 2020 στο γήπεδο της Γαλάτιστας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι δυο τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα Κ16, αυτές των δύο τελικών, του μικρού τελικού μεταξύ των ομάδων: ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  και του μεγάλου τελικού μεταξύ των ομάδων: Α.Σ. ΚΟΣΜΟΣ  – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

 

Η ΕΠΣΧ ευχαρίστησε την  διοίκηση του Ανθεμούντα Γαλάτιστας για την βοήθεια που παρείχε ώστε να διεξαχθούν ομαλά οι δύο τελικοί,τους γονείς των παιδιών που βρέθηκαν στο πλευρό τους και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των αθλητών, τους προπονητές των ομάδων για το έργο τους, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μάλαμα που παραβρέθηκε στο γήπεδο, καθώς επίσης τον αντιδήμαρχο του Δήμου Προποντίδας Κ. Κοκκινίδη, την αντιδήμαρχο του Δήμου Πολυγύρου Μαρία Αβέρη, την φωτογράφο Κ. Φένια Χρηστίδου που κοσμεί με την παρουσία της τα γήπεδα της Χαλκιδικής. 

Αποτελέσματα:

Μικρός Τελικός

ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-4

Μεγάλος Τελικός

Α.Σ. ΚΟΣΜΟΣ  – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 3-2

 

Πρωταθλητής : ΚΟΣΜΟΣ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

2η θέση :  ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

3η θέση : ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

4η θέση : ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στην τελευταία αγωνιστική  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  μικτών ομάδων Κ12 και Κ14 ,την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στο ενωσιακό γήπεδο των Καλυβών ‘Ανδρέας Καλατζής ‘, με αντίπαλο τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Σερρών στις 12.30 ο αγώνας των Κ12 και στις 14.00 ο αγώνας των Κ14.

Ας βοηθήσουμε με την παρουσία μας , τους μικρούς αθλητές να φέρουν άλλη μία νίκη , μετά την νίκη επί των ομάδων της ΕΠΣΘράκης !!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα