Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Θριάμβευσαν Λατιφλάρι και Μουζενίδης από την Ν. Καλλικράτεια στο πανελλήνιο κλειστού στίβου

Οι δύο αθλητές των ρίψεων από την Καλλικράτεια, Τάσος Λατιφλάρι και Οδυσσέας Μουζενίδης, κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη σφαριοβολία. Οι δύο αθλητές του Γιώργου Μποτσκρίωβ κατάφεραν να κάνουν αρκετά καλή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ και ανέβηκαν μαζί στο βάθρο.

 

Ο Τάσος Λατιφλάρι ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας 19.10μ ατομικό ρεκόρ και κατάφερε στην τέταρτη του βολή του να το βελτιώσει κατά 10 εκατοστά για να αναδειχθεί νικητής. Ο νεότερος ηλιακά Οδυσσέας Μουζενίδης ξεκίνησε τον αγώνα με ρεκόρ στα 19.01μ και από την πρώτη του βολή το βελτίωσε κατά 18 εκατοστά για να βρεθεί στη δεύτερη θέση με μόλις ένα εκατοστό από τον φίλο και συναθλητή του.

 

Ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας σε μήνυμά του αναφέρει:

“Συγχαίρω τους αθλητές Λατιφλάρι Τάσο και Μουζενίδη Οδυσσέα για τις νέες επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, καθώς και τον προπονητή τους Γιώργο Μποστκαρίωβ (στιβος Α.Σ.Κενταυρος) για τη συστηματική προετοιμασία των αθλητών του.

Ξέρουμε ότι οι συνθήκες προετοιμασίες είναι αντίξοες. Ως Δημοτική Αρχή δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την προσπάθεια για την κατασκευή Γηπέδου Ρίψεων στη Ν. Ηράκλεια και το γνωρίζει από πρώτο χέρι ο κ. Μποτσαρίωβ. Μαζί επισκεφθήκαμε τη Γ.Γ Αθλητισμού στις 19-3-2019, όπου και θέσαμε το αίτημά μας. Στη συνέχεια ετοιμάσαμε τη μελέτη με τις σχετικές άδειες και τις υποβάλαμε στις 15-5-2019 στο αρμόδιο Υπουργείο. Στις 8 /7/2019 απεστάλη συμπληρωμένο το Τεχνικό Δελτίο, όπως μας ζητήθηκε, προκειμένου να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Πριν είκοσι περίπου μέρες επισκέφθηκα εκ νέου το Υπουργείο, όπου κατέθεσα έγγραφο υπενθύμισης του αιτήματός μας (αρ. πρωτ. ΥΠΠΟΑ/Γρ. Υφυπ./62819/626/5-2-2020) για ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Σύντομα θα επισκεφθούμε μαζί με τον κ. Μποτσκαρίωβ τον αρμόδιο Υπουργό. Επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά ότι στηρίζουμε τόσο τον ίδιο όσο και τους αθλητές του στην προσπάθειά τους.

Σας συγχαίρω και πάλι, μάς κάνατε για ακόμη μία φορά περήφανους”


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα