Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Νίκη με νοκ άουτ για τον Χαλκιδικιώτη Πρωταθλητή Γιάννη Αρζουμανίδη

Θριάμβευσε ο Γιάννης Αρζουμανίδης επί του Τούρκου Mehmet Ozer, στη 10η επετειακή διοργάνωση MCP, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι.Βελλίδης" στη Θεσσαλονίκη.

 

Η μονομαχία του μεγαλύτερου Έλληνα heavyweight ΜΜΑer Γιάννη Αρζουμανίδη, του σύγχρονου Τιτάνα των Μικτών Πολεμικών Τεχνών που έχει δοξάσει στο παρελθόν τα ελληνικά χρώματα στο άθλημα της πάλης, κόντρα στον Τούρκο μαχητή της αντίστοιχης κατηγορίας κιλών, Μεχμέτ Οζέρ, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων.


Ο Γιάννης Αρζουμανίδης κατάφερε σύντομα με νοκ άουτ να επιβληθεί του αντιπάλου του και να αναδειχθεί νικητής απέναντι στον Τούρκο, τον οποίο κέρδισε για δεύτερη φορά στις Μικτές Μαχητικές Τέχνες.


Τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί Χαλκιδικιώτες και ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, ο οποίος συνεχάρη τον Γιάννη Αρζουμανίδη μετά το τέλος του αγώνα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα