Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ο αγώνας του Γιάννη Αρζουμανίδη στη 10η επετειακή διοργάνωση MCP

H 10η επετειακή διοργάνωση MCP διεξαχθεί στις 22.02.2020 στο Σ.Κ.Ι.Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη και  ο Γιάννης Αρζουμανίδης αντιμετωπίζει τον Τούρκο Ozer Mehmet.

 

Το MCP είναι το μεγαλύτερο και πιο καταξιωμένο διεθνές αθλητικό γεγονός μικτών μαχητικών τεχνών (ΜΜΑ) στην Ελλάδα, στο οποίο συμμετέχουν οι πιο δυνατοί αθλητές μαχητικών τεχνών από όλη την Ελλάδα και διάφορες πόλεις του εξωτερικού. Στο ενεργητικό του έχει πάνω από 30 διοργανώσεις (επαγγελματικές και ερασιτεχνικές), όπου φιλοξενήθηκαν πάνω από 300 αθλητές από τουλάχιστον 15 διαφορετικές χώρες.  

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αρζουμανίδης αντιμετωπίζει τον Τούρκο Οζερ σε αγώνα ΜΜΑ αλλά η δεύτερη καθώς η πρώτη τον έβγαλε νικητή με τεχνικό νοκ άουτ στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αυτή τη φορά την φωτιά την έβαλαν φίλοι και μάνατζερ του Τούρκου μέσω κοινωνικών δικτύων με επιθετικό λόγο προς τον Γιάννη και την Ελλάδα καλώντας τον Γιάννη για rematch.

 

Υπό τους ποντιακούς ήχους και ρυθμούς, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε ο Ιωάννης Αρζουμανίδης, ο κορυφαίος Έλληνας heavyweight θα περιμένει στις 22/2/2020 τον Τούρκο αντίπαλο του με ένα κοινό πιο δυναμικό και από ποδοσφαιρικό!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα