Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα αγώνων Σαββάτου 14/12/19

Παρά το γεγονός ότι π αγωνιστικός χώρος λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών ήταν πολύ δύσκολος να αγωνιστεί κανείς, οι Πόντιοι Πετραλώνων έδωσαν μεγάλη μάχη και έπαιξαν ένα όμορφο ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις. Τελικό σκορ Α.Ε. Ποντίων Πετραλώνων - Άγιος Μάμας 2-0. Σκόρερ: Βαλάντης Σερα και για τα 2 γκολ. Τα παιδιά της ομάδας το γιόρτασαν δεόντως στα αποδυτήρια! 


Στο ντέρμπι κορυφής της Α1 ο Ανθεμούς κέρδισε τον ΠΟ Μουδανιών και πέρασε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Αετό Βαρβάρας. 

Σε ένα βροχερό απόγευμα και πολύ βαρύ γήπεδο ο Αετός Βαρβάρας πήρε τη νίκη και ανέβηκε στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος! Ο Αετός πήγε στο ημίχρονο ισόπαλος με 1-1, αλλά στο 2ο παρά το δύσκολο γήπεδο προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και πέτυχε πολύ όμορφα γκολ με ωραίες ενέργειες από τους παίχτες του που δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους μας να διεκδικήσουν κάποιο αποτέλεσμα. 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στην Α1

1. Αετός Βαρβάρας 29 

2. Ανθεμους Γαλάτιστας 29

3. Π. Ο. Μουδανιών 27

4. Νίκη Πολυγύρου 26

5. Όλυνθος Ολύνθου 25 

6. Τορωναίος Αφύτου 20 

7. Ηρακλής Νέας Φώκαιας 20

8. Θύελλα Κρήνης 18 

9. Α. Ο. Σάρτης 18

10. Α. Ο. Χανιώτης 14

11. Τα Μ. Κ. Στρατωνίου 11

12. Άρης Κασσανδρείας 1 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα