Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα αγώνων Σαββάτου 7/12/19

Ο Π.Ο. Μουδανιών μετέτρεψε σε "περίπατο" το σημερινό βαθμολογικό ντέρμπι με την Όλυνθο, της οποίας επικράτησε με το εμφατικό 3 - 0 και πλέον βρίσκεται μόνος του στην πρώτη θέση! 

Στο 29' και σε μια ταχύτατη συνεργασία των ποδοσφαιριστών του ΠΟΜ, ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος βρήκε σε θέση βολής τον Πέτρο Salla, ο οποίος μ ένα υπέροχο πλασέ άνοιξε το σκορ! Στο 38' ο Στάθης Αθανασιάδης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό "παράθυρο" της εστίας της Ολύνθου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βίκτωρ Καρσλιδης, ολοκληρώνοντας με τον πλέον ιδανικό τρόπο μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, την οποία ξεκίνησε ο ίδιος σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου! 

 

Με μια από τις πιο καλές και ολοκληρωμένες εμφανίσεις της, αντάμειψε τον κόσμο της η Νίκη Πολυγύρου, απέναντι σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της Κατηγορίας, τον ΑΟ Χανιώτης. Τελικό σκορ 2-0.

 

Με νίκη εκτός έδρας  συνέχισε στο πρωτάθλημα η ομάδα του Αετού Βαρβάρας και ανέβηκε στη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Αετός ήταν καλύτερος στον αγώνα με την Κασσάνδρα, προηγήθηκε νωρίς, κέρδισε 3 πέναλτι (1 χαμενο) και πήρε τη νίκη με το ευρύ 0-5. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα,το χατ-τρικ του νεαρού Παπαδημητρίου Ιωάννη και το ντεμπούτο του 15χρονου Κωνσταντίνου Παπαστεργίου με την ανδρική μας ομάδα,που ξεκίνησε και πάλι με πέντε 16χρονους παίχτες στη εντεκάδα!

 

ΚΡΗΝΗ - ΝΕΑ ΦΩΚΑΙΑ 1-2. Μ ένα καταπληκτικό παιχνίδι οι Φωκαείς πέρασαν δίκαια από μια αρκετά δύσκολη έδρα !

Τα παιδιά απέδωσαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο κατοχής και πρωτοβουλίας και δημιούργησαν πολλές κλασικές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να είναι εύστοχοι στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα το παραπάνω σκορ να μας αδικεί!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα