Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Βράβευση της Στέλλας Σμαραγδή στους κορυφαίους αθλητές με αναπηρία

Μια εκδήλωση τιμής της προσπάθειας των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν στην ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα και διακρίθηκαν μέσα στο 2019 με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, διοργάνωσαν τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών, αθλητριών και προπονητών για το 2019, καθώς και των προσφύγων αθλητών, αθλητριών του προγράμματος AGITOS.

Μεταξύ των αθλητών που βραβεύτηκαν είναι και η Χαλκιδικιώτισσα Στέλλα Σμαραγδή, από τη Νικήτη, η οποία είναι πρωταθλήτρια παραολυμπιονίκης στίβου, στους αγώνες δρόμων ταχύτητας και στο άλμα εις μήκος.

Η Στέλλα Σμαραγδή θα βραβευθεί και στην 66η Ετήσια Γιορτή του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, καθώς συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες ΑμεΑ, όπως ψήφισαν οι αθλητικοί συντάκτες - μέλη του ΠΣΑΤ για την ανάδειξη των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού το 2019.



 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα