Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής 22/9

-Την πρώτη νίκη στην πρώτη της αναμέτρηση πέτυχε η ομάδα των Ποντίων Πετραλώνων απέναντι στον Θερμαϊκό Πορταριάς με σκορ 2-3.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 2-2, ενώ στο δεύτερο το γκολ του Σαρηγιαννίδη ανέδειξε τον νικητή της αναμέτρησης. Σκορερς:  Γιαννακόπουλος, Μπερμπερίδης, Σαρηγιαννίδης για τα Πετράλωνα και Μιτράκος, Καπλάνης για την Πορταριά. 

 

- Με ένα αρκετό καλό παιχνίδι ή ομάδα της Ελπίδας Πολυγύρου πήρε την νίκη ξεκινώντας με το δεξί της υποχρεώσεις της νέας χρονιάς, στο παιχνίδι με τον Θεμαϊκό Φλογητών. Σκορερς: Ρόνι Κατσα, Δαμδαλης, Φλέσσας.

 

- Μεγάλο διπλό για την ομάδα του Νέου Μαρμαρά στην έδρα του Διγενή Λακκώματος με 2-5. 
Τα γκόλ πέτυχαν: Σ. Καρνοπουλος (3), Γ.Τσουρής, Λ.Παπανικολάου για την Προποντίδα και Κωνσταντινίδης, Τοπουζλίδης για τον Διγενή. 

 

- Ισόπαλο ήρθε για ακόμα μία φορά το αποτέλεσμα για την ομάδα του ΠΟΜ, αυτή τη φορά εντός έδρας, απέναντι σε εναν πολύ καλό και συγκροτημένο αντίπαλο, την ομάδα της Χανιώτης. Παρά τη σωρεία ευκαιριών ο ΠΟΜ βρέθηκε να χάνει με 0-2. Από εκεί και πέρα μίλησε η καρδιά των παιχτών του ΠΟΜ και μέσα σε 10 λεπτά από το 70ο λεπτό έως το 80ο  το σκορ έγινε 2-2. 

- Στο γήπεδο της Ουρανούπολης λίγο πριν το αγώνα της τοπικής ομάδας με τον ΑΕΣ Γεροπλατάνου, τελέστηκε αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου. Η ομάδα της Ουρανούπολης πέτυχε 9 γκολ...

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα