Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2025

Α Αθλητικά

Θερμή υποδοχή της Ελ.Τζένγκο από τους Κενταύρους Καλλικράτειας -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν μικροί και μεγάλοι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ της Ν. Καλλικράτειας στην Ελίονα Τζένγκο, την Σοφία Κεσίδη και τον προπονητή τους Γιώργο Μποτσκαριόφ στο αεροδρόμιο.

Η Ελίνα Τζένγκο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες. 

Η ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο Μακεδονία ήταν συγκινητική, καθώς όλοι χειροκρότησαν θερμά την Ελίνα και την προπονητή της. "Καλωσήρθατε Ολυμπιονίκες της καρδιάς μας" έγραφε ένα μεγάλο πανό. Όλοι έτρεξαν να τους αγκαλιάσουν και να τους συγχαρούν για την πολύ μεγάλη επιτυχία που χάρισαν όχι μόνο στη Ελλάδα αλλά και στον Σύλλογο της Ν. Καλλικράτειας. 

 

Εκεί ήταν και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Τομπούλης που συνεχάρη την αποστολή για τις επιτυχίες της. 

 

Υποδοχή και στο Ελ. Βενιζέλος

Ο χώρος υποδοχής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος γέμισε από τις οικογένειες και τους φίλους των μελών της ελληνικής ομάδας, ενώ τους αθλητές και τις αθλήτριες υποδέχθηκαν τόσο ο Υπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, όσο και ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος. Μάλιστα ο Υπουργός έκανε γνωστό στους αθλητές που διακρίθηκαν στη διοργάνωση, πως θα ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια τους. 

 

 

Μία από τις πρωταγωνίστριες της ομάδας ήταν η η Ελίνα Τζένγκο, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό. Η νεαρή εμφανίστηκε στον χώρο υποδοχής με ένα μεγάλο χαμόγελο και παρά την κούραση του ταξιδιού ήταν ευδιάθετη και πρόθυμη να μιλήσει στους δημοσιογράφους. " Ήταν ένας υπέροχος αγώνας, τον χαρήκαμε όλοι και ιδιαίτερα εγώ που έκανα αυτό το ρεκόρ. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας ωστόσο προετοιμαστήκαμε καλά και αυτό μας επέτρεψε να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερη δουλειά για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κι άλλα μετάλλια και ακόμη μεγαλύτερες βολές. Το 2019 έχω ως βασικό στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, ωστόσο στο μυαλό μου είναι και η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στις κορασίδες", είπε η Τζένγκο.

🎅 Τη Γιορτή Τσιγαρίδας, μια αυθεντική, παραδοσιακή γιορτή γεμάτη γεύσεις και άρωμα παράδοσης, διοργανώνει η Κοινότητα Πορταριάς την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο ΚΑΠΗ του χωριού, προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες να γιορτάσουν όλοι μαζί, να δοκιμάσουμε την παραδοσιακή τσιγαρίδα και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά!.

🎄 Μια γιορτή για τα μικρά και μεγάλα παιδιά διοργανώνει η Κοινότητα Σημάντρων την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στη "Μαγική Αυλή", στην κεντρική πλατεία.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ξυλοπόδαρους και ανιματέρ, στολίζοντας μπισκότα και φτιάχνοντας χιόνι για να υποδεχτούν τον Αϊ Βασίλη με τα ξωτικά του, που θα μοιράσει δώρα σε όλους τους μικρούς φίλους του.

 

🎁 ❄️ ⭐  🕯️ ☃️ 🦌 🔔


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα