Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Χρυσό μετάλλιο η Εθνική Νέων Ανδρών στο πόλο

Στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκε η Εθνική Ομάδα Πόλο Νέων – Ανδρών! Ο Τέο Λοράντος και τα παιδιά του έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες και μας χάρισαν μία ακόμη μεγάλη διάκριση στο χρυσό καλοκαίρι για τον ελληνικό αθλητισμό, με μεγάλες επιτυχίες σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Η κόρνα της λήξης βρήκε προπονητή και παίκτες, ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη, στο έκτο μετάλλιο για την Ελλάδα σε μεγάλη διοργάνωση στην υδατοσφαίριση μέσα στο 2018

 

Η ελληνική ομάδα έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα πως είναι αποφασισμένη να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και τα κατάφερε, νικώντας με 12-8 το Μαυροβούνιο, στον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και η γαλανόλευκη κυμάτισε στον υψηλότερο ιστό.

 

Με «όπλο» την πιεστική άμυνα (δέχτηκε από 2 γκολ στην 2η και την 3η περίοδο) και «βροχή» από γκολ, η «γαλανόλευκη» έστειλε ηχηρό μήνυμα πως το ελληνικό πόλο ανήκει στην ελίτ. Αυτό είναι το 6ο μετάλλιο της ελληνικής υδατοσφαίρισης σε μεγάλες διοργανώσεις  (παγκόσμια, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Μεσογειακούς αγώνες) μέσα στο 2018.

 

Πρώτος σκόρερ της εθνικής, ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης με 5 γκολ, ενώ ο Τζούρο Ράντοβιτς σημείωσε ισάριθμα τέρματα για το Μαυροβούνιο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα