Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

ΕΠΣΧ: Προκήρυξη αγώνων του πρωταθλήματος Κ-16

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, θέλοντας να συμβάλλει στη διαμόρφωση και ανάδειξη των αυριανών σωστών αθλητών, που θα συνδυάζουν την αθλητική ικανότητα και τη σωματική ανάπτυξη, με τη σωστή συμπεριφορά και με στόχο την καλλιέργεια της άμιλλας στους αγωνιστικούς χώρους και έχοντας υπόψη το καταστατικό της και αυτό της ΕΠΟ, τις διατάξεις του ΚΑΠ και ειδικά την παράγραφο 4. III. 2. του άρθρου 3 του ΚΑΠ, την ηλικιακή κατηγοριοποίηση της ΕΠΟ και τέλος την 8 / 2 Αυγ. 2018 απόφαση της εκτελεστικής της επιτροπής, προκήρυξε τους αγώνες του πρωταθλήματος Κ-16 περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των Σωματείων της δύναμής της.

Η διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος Κ-16, γίνεται σύμφωνα με τους παρακάτω όρους, που λαμβάνουν υπόψη, τον κανονισμό αγώνων ποδοσφαίρου ( ΚΑΠ ), αλλά και τους «κανόνες διεξαγωγής αγώνων αναπτυξιακών ηλικιών» της ΕΠΟ.

Η προκήρυξη ολόκληρη είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της ΕΠΣΧ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα