Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Προποντίς Ν. Μαρμαρά: Πρωταθλήτρια Παίδων Χαλκιδικής

Πρωταθλήτρια Παίδων Χαλκιδικής 2017-2018 αναδείχθηκε η Προποντίς Ν.Μαρμαρά, η οποία επικράτησε της Ακάνθου Ιερισσού με σκορ 3-0.

Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες για την συμμετοχή τους στον τελικό, ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο της Ολύνθου.

 

Η διοίκηση της Προποντίδας αναφέρει:

"Σαν τρένο ασταμάτητο έμοιαζε το φετινό ταξίδι της ομάδας ΠΑΙΔΩΝ του χωριού μας. Το τρένο αυτό κατάφερε και έφτασε στον τερματισμό του παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο καθ´ολη την διάρκεια του πρωταθλήματος και δίκαια κατέκτησε την κορυφή στον τελικό με αντίπαλο την ομάδα της ΙΕΡΙΣΣΟΥ όπου και την κέρδισε με 3-0. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και έδειξαν χαρακτήρα,ήθος και πάθος για αυτό που έκαναν."

 

 

Ο προπονητής Θανάσης Γκοντίνος ανέφερε χαρακτηριστικά: 

" Μία πολύ δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καταλληλότερο τρόπο! 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στην ιστορία του Α.Ε.Ο Προποντις! 

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε και για όλη τη διαδρομή μέχρι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ!

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τους γονείς των παιδιών για τη στήριξη και τη βοήθειά τους! Να είστε πάντα έτσι κοντά στην ομάδα και στις χαρές και στις λύπες γιατί τα παιδιά σας ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ ξεχωριστό σε 2 υπέροχους ανθρώπους και συνεργάτες που δίχως αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Στο Νίκο Πασχαλίδη και στο Γιώργο Λενιτσα! Εύχομαι να μείνετε για πάντα στην ομάδα γιατί η προσφορά σας είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ!!!" 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα