Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Νέος προπονητής στον Α.Ο. Πολυγύρου

Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου ανακoίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Ανδρέα Καραπιπερίδη. O AOΠ του εύχεται καλή συνεργασία και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Λίγες μέρες πριν ο ΑΟΠ προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με το προπονητικό δίδυμο του Ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου, Γιώργο Πεγιά και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Η συνεργασία αυτή λύθηκε και στα τμήματα Ακαδημιών που προπονούσαν( ΜΙΝΙ, Κορασίδες, Παιδικό).

Σύντομο Βιογραφικό του Α. Καραπιπερίδη

Γεννήθηκε στην Καβάλα στις 16/12/1976. Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Indiana State University, Terre Haute. Indiana με ειδικότητα στη προπονητική και στη βιοκινητική (exercise science). Βοηθός προπονητή στη γυναικεία πανεπιστημιακή ομάδα καλαθοσφαίρισης του Indiana State University. Σαν προπονητής εργάστηκε στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο Μας Μαντουλίδη, Μακεδονικό, στον ΠΑΟΚ, στον Αριστοτέλη Επανομής, στην Μέντ και στην Χάνθ. Την χρονιά 2015-2016 ανέβασε την ομάδα της ΧΑΝΘ από τη Γ΄ στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

 

Δυο σκέψεις του Γιώργου Πεγιά...

O Γιώργος Πεγιάς ζήτησε από τον ΑΟΠ να γράψει ένα κείμενο το οποίο απευθύνεται σε διοίκηση, παίχτες, αθλητές, φίλους της ομάδας.

 

''Από σήμερα δεν ανήκω πλέον στον ΑΟΠ, από σήμερα ανήκω ξανά μόνο στο μπάσκετ, όμως τίποτα δεν είναι πλέον ίδιο. Η μπασκετική μου οικογένεια μεγάλωσε κατά πολύ!!!

3 χρόνια γεμάτα στιγμές, εντός κ εκτός των 4ων γραμμών:

• 1 πρωτάθλημα Χαλκιδικής (αήττητο)

• 1 πρωτάθλημα Γ εθνικής (ζώντας το όνειρο με 3 ήττες)

• 1 παραμονή στη Β εθνική (παίζοντας μάλιστα με κλειστό γήπεδο επί 3 μήνες)

• Ένα παιδικοεφηβικό τμήμα(φαμίλια) που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο όπου κ αν αγωνίζεται

• Αλλά και τόσα παιδιά να γεμίζουν καθημερινά το γήπεδο με όρεξη κ επιθυμία για μπάσκετ.

Οι σύλλογοι είναι υπεράνω προσώπων..κ αυτό γιατί ο ρόλος τους είναι να υπηρετούν την κοινωνία.

Δεν έχει σημασία που δε θα μαι πλέον εκεί φίλοι μου. Σημασία έχει να συνεχίσει ο ΑΟΠ να ενώνει παιδικές ψυχές, να συνεχίσει να υπηρετεί τη δική του μικρή κοινωνία, για να έχουν τα ΥΠΕΡΟΧΑ παιδιά του διαθέσιμο το ιδανικότερο πεδίο εξέλιξης της προσωπικότητας τους…ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Δεν έχει σημασία που δε θα μαι πλέον εκεί φίλοι μου, σημασία έχει να συνεχίσει ο ΑΟΠ να παλεύει κάθε Κυριακή στο γήπεδο..για να δείχνει στα ΥΠΕΡΟΧΑ παιδιά του τον τρόπο να μάχονται κ να μην εγκαταλείπουν.

Δεν έχει σημασία που δε θα μια πλέον εκεί φίλοι μου, γιατί νοερά θα είμαστε πάντα μαζί…MEMORIES …NEVER DIE!!!!

Υγ Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΟΠ που με εμπιστεύτηκε κ μου έδωσε την ευκαιρία αλλά κ εκείνους που με πρότειναν να αναλάβω πριν 4 χρόνια.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια καθώς και σε όλους τους αθλητές που πάλεψαν μαζί μου για την ΟΜΑΔΑ.

Υγ2 KEEP BASKETING''

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα