Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

Α Αθλητικά

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αρχιδιαιτητή Μπίκα στην Ιερισσό!

Σοβαρές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας φαίνεται πως υπάρχουν στην περίπτωση της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό.Ευτυχώς, εκείνη την στιγμή δεν βρισκόταν κανένα μέλος της οικογένειας του μέσα στο σπίτι ώστε να κινδυνεύσει, ωστόσο η φωτιά που ξέσπασε κάτω από ύποπτες συνθήκες στην πέργκολα του σπιτιού, εξαπλώθηκε σύντομα, προκάλεσε ζημιές και εσωτερικά, καθώς επίσης στις παρακείμενες οικίες, καθώς πρόκειται για συγκρότημα με μεζονέτες.

Οι ενδείξεις εμπρησμού είναι προφανείς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί εμπρηστικός μηχανισμός και έτσι στην παρούσα φάση εικάζεται ότι έγινε με περιέλουση εύφλεκτου υγρού. Η Αστυνομία αναμένει το πόρισμα του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής και του πραγματογνώμονα εμπρησμών που ορίστηκε, ώστε να αποφασισθούν οι επόμενες κινήσεις.

Εφόσον προκύψουν αποδείξεις εμπρηστικής ενέργειας είναι προφανές για τις Αρχές ότι θα συσχετιστεί η υπόθεση με την περίπτωση Τσαχειλίδη και την έρευνα θα την αναλάβει το αρμόδιο Τμήμα Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

φωτο: sport-fm

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα