Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Α Αθλητικά

Δόθηκε η εκκίνηση του 12ου Αγώνα Ψυχής στη Νικήτη -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Με τη συμμετοχή πολλών κολυμβητών και με καιρό βροχερό δόθηκε στις 11.45 το πρωί η εκκίνηση του 12ου Κολυμβητικού Αγώνα Ψυχής,  από την προβλήτα της Νικήτης. 


Οι 58 κολυμβητές έδωσαν το πρωί ραντεβού στην προβλήτα της Νικήτης και μετά τον καθιερωμένο αγιασμό δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα.


Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η Ε.Ε.Ν.Ν. "Ο Σίθων", που είναι και η διοργανώτρια του αγώνα, αποφάσισε να γίνει ο αγώνας στα 2,5 χιλιόμετρα για την ασφάλεια την κολυμβητών. 

 

 

 

Ο αγώνας αυτός έγινε για πρώτη φορά ανεπίσημα την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2006 από 5 κολυμβητές, την ημέρα της τελετής έναρξης του 36ου Διεθνούς διάπλου του Τορωναίου κόλπου.

Αφιερώθηκε στη μνήμη του Μιχάλη Γεωργακούδα, αντιπροέδρου της Ε.Ε.Ν.Ν. ο «Σίθων» το 2004 και 2005, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, ξημερώματα της 30ης Οκτωβρίου 2005 στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα