Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Στρατώνι και Τορωναίος Αφύτου διαμαρτύρονται για τη διαιτησία

Νέες αντιδράσεις για τη διαιτησία σε αγώνα της Κυριακής ήρθαν να προστεθούν σήμερα, καθώς δύο σωματεία, ο Μ.Γ.Ο Στρατωνίου και ο Α.Σ. Τορωναίος Αφύτου εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση προς την Ε.Π.Σ.Χ,  εκφράζοντας την δυσαρέσκεια μας, στο πρόσωπο του διαιτητή του μεταξύ τους αγώνα που έληξε 3-1.

 

Τα δύο Σωαμτεία αναφέρουν:

 

"Αγαπητοί κύριοι της Ε.Π.Σ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, αγαπητοί κύριοι της επιτροπής διαιτησίας ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, μέσα από αυτήν την κοινή ανακοίνωση των δυο σωματείων του νόμου μας, θέλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας στο πρόσωπο του διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης των δυο ομάδων μας, κ.Τσακαλίδη Αλεξάνδρου.

Το να εκδίδουν δυο ομάδες κοινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης, ίσως ειναι κάτι πρωτοποριακό που πρέπει να σας προβληματίσει.

Ο εν λόγω κύριος αδίκησε και τις δυο ομάδες μας καταφανέστατα σε αρκετές φάσεις του αγώνα και επικαλούμαστε τα δυο live video, τα οποία μπορείτε να τα δείτε στην σελίδα του ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΑΦΥΤΟΥ στο facebook.

Είναι κρίμα και για τις δυο ομάδες να κάνουν το αδύνατον δυνατό να γίνει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας όπου θα διαφημίζαμε το ποδόσφαιρο και δυστυχώς ο κ.Τσακαλίδης με τις αποφάσεις του, παραλίγο να το τινάξει στον αέρα, καθώς (ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ) υπήρχαν ποδοσφαιριστές εντός του αγωνιστικού χώρου και από τις ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ όπου το απέτρεψαν, καθώς εάν δεν υπήρχαν ΑΥΤΟΙ, τότε είναι σίγουρο μετά βεβαιότητας ότι ακόμη οι δυο ομάδες θα δέρνονταν μέχρι δεν ξέρουμε και εμείς οι ίδιοι πότε.
Ελπίζουμε ο κ.ΤΣΑΚΙΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ως παρατηρητής διαιτησίας να σας πει τα πράγματα όπως πραγματικά τα είδε και να κρίνετε εσείς με τις αποφάσεις σας την τύχη του κ.ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ.

Μέσα από αυτήν την κοινή ανακοίνωση θέλουμε να προλάβουμε τα κακά που δυστυχώς έρχονται για το ποδόσφαιρο της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ και οι δυο ομάδες κύριοι της Ε.Π.Σ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ώστε να δούμε κάτι το διαφορετικό όσον αφορά το ποδόσφαιρο, που ΕΜΕΙΣ το βλέπουμε σαν γιορτή κάθε Σαββατοκύριακο άλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ βλέπουμε ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΟΠΩΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΗΡΘΕ ΙΣΩΣ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΟΡΦΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Μ.Γ.Ο.ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο πρόεδρος του Α.Σ.ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ ΑΦΥΤΟΥ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ"

dd


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα