Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Γ. Μποτσκαρίωβ επικεφαλής των ρίψεων στη βόρεια Ελλάδα

 Επικεφαλής των ρίψεων στη βόρεια Ελλάδα τοποθετήθηκε ο προπονητής του ΑΣ Κένταυρος Ν. Καλλικράτειας, Γιώργος Μποτσκαρίωβ, μετά από απόφαση του Εθνικού προπονητής που είναι και ο καθ΄ύλην αρμόδιος.

 

Ο υπεύθυνος κέντρου υψηλού αθλητισμού στη βόρεια Ελλάδα, Δημήτρης Μιχελαράκης μεταναστεύει στο Λουξεμβούργο για οικογενειακούς λόγους με τη θέση του να μένει κενή, όχι όμως και αυτή του επικεφαλής των ρίψεων. Ο έμπειρος προπονητής ρίψεων που τα τελευταία χρόνια προπονούσε τον Κυριάκο Ζώτο, εγκαταλείπει τη Θεσσαλονίκη για να μετακομίσει στο Λουξεμβούργο υποχρεώνοντας την Ομοσπονδία να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.

 

Ο Γιώργος Μποτσκαρίωβ κάνει εξαιρετική δουλειά στη Ν. Καλλικράτεια έχοντας αναδείξει τον Οδυσσέα Μουζενίδη και τον Τάσο Λατιφλάρι, ενώ ακολουθούν και άλλα νέα ταλέντα. Μετά την επιλογή του Περικλή Χατζηαναστασιάδη στη θέση του Παναγιώτη Ασλανίδη (σπριντ, σκυτάλες), ο Γιάννης Κουτσιώρας επέλεξε ακόμα ένα νέο προπονητή δείχνοντας ξεκάθαρα πως θέλει να φτιάξει μια νέα ομάδα στην οποία θα στηριχθεί τα επόμενα χρόνια.

Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιον θα τοποθετήσει ο ΣΕΓΑΣ υπεύθυνο κέντρου υψηλού αθλητισμού στη βόρεια Ελλάδα.

sportsfeed.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα