Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Η Κατερίνα Στεφανίδη "χρυσή" και στο Diamond League

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν έχει αντίπαλο στο επί κοντώ τα τελευταία χρόνια και φρόντισε να το αποδείξει περίτρανα και στο Diamond League στις Βρυξέλλες. H παγκόσμια πρωταθλήτρια ξεπέρασε τα 4,85μ., επικράτησε στον τελικό και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το "διαμάντι" στο επί κοντώ.

 

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη σεζόν του ανοικτού στίβου η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μετά το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου στο επί κοντώ, αναδείχθηκε νικήτρια και στον 2ο τελικό της σειράς Diamond League της IAAF στις Βρυξέλλες. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τη χρονιά με 14 σερί νίκες! Απλά ασυναγώνιστη….

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4.85μ., τα οποία και της χάρισαν το χρυσό μετάλλιο, αφού τόσο η Μόρις όσο και η Νιούμαν απέτυχαν να τα περάσουν. Στη συνέχεια το αστέρι του ελληνικού αθλητισμού προσπάθησε να βελτιώσει το Πανελλήνιο ρεκόρ (4.91μ.), το οποίο ανήκει στην ίδια, ανεβάζοντας τον πήχη στα 4.92μ. Ωστόσο, απέτυχε και στις τρεις προσπάθειες. Δεύτερη τερμάτισε η Μόρις και τρίτη η Νιούμαν.

 

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη σερί χρονιά που το «διαμάντι» στο επί κοντώ των γυναικών κατακτά Ελληνίδα αθλήτρια. Το 2015 το πήρε η Νικόλ Κυριακοπούλου, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια (2016-17) η κορυφή ανήκει στην Κατερίνα Στεφανίδη.

newsit.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα