Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Α Αθλητικά

Με επιτυχία η διάσχιση Χολομώντα στο 1ο CHOLOMON RUN -ΦΩΤΟ-

Tο 1ο CHOLOMON RUN, διάσχιση Χολομώντα 30 & 60 χιλιόμετρα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία! Πέρασε στην ιστορία αλλά ήρθε για να γράψει την δική του ιστορία στους δρομικούς αγώνες!


Ο Σύλλογος Δρομέων Περιπατητών Χαλκιδικής "Υψίζωνος" διοργάνωσε το 1ο CHOLOMON RUN - διάσχιση Χολομώντα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής με 2 ασφάλτινες διαδρομές 30 και 60 χιλιομέτρων.

Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και με την στήριξη των δήμων Πολύγυρου και Αριστοτέλη.

Ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής Δέλιος Δημήτριος πέτυχε την 1η θέση Γενικής στον 1ο Cholomon Run διανύοντας 30 km, 820 μ υψομετρικής, σε χρόνο 2.17’.49”, έχοντας μέσο ρυθμό 4’.26”/km!

"Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές Υψίζωνος Σ.Δ.Π.Χαλκιδικής , στους δρομείς και σε όλους όσους υποστήριξαν αυτή την εξαιρετική αρχή" δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης, Κατερίνα Ζωγράφου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα