Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Α Αθλητικά

Με επιτυχία ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Αριστοτέλη

Εντυπωσιακός ήταν ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Αριστοτέλη με τη στήριξη του Δήμου και τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα.

 Πραγματοποιήθηκε σε μια κυκλική διαδρομή μήκους 80χλμ, που “αγκάλιασε” αρκετά χωριά του Δήμου Αριστοτέλη. Άλλωστε, ο Δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος, ήταν εκείνος που οραματίστηκε και ενίσχυσε έμπρακτα την ένταξη της ποδηλασίας στις θεματικές τουριστικές πολιτικές του Δήμου Αριστοτέλη, επιτυγχάνοντας να είναι ο πρώτος δήμος στην Ελλάδα, με την πιστοποίηση Bike Friendly από τον οργανισμό Natour, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της_ Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.).

Ο ποδηλατικός αγώνας, με τη συμμετοχή 80 και πλέον αθλητών ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου με την Ανάβαση Ταξιάρχη «Έπαθλο Αριστοτέλη» μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο Αρναίας, όπου λίγο νωρίτερα, είχε στηθεί πίστα δεξιοτεχνίας ΜΤΒ.

Η ανάβαση ολοκληρώθηκε με πρώτο Νικητή, τον αθλητή του Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ Διονύση Δούζα. Στην 2η θέση τερμάτισε Νίκος Βουκελάτος επίσης από τον Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ και στην 3η θέση της Γενικής κατάταξης τερμάτισε ο Γιάννης Κυριακίδης αθλητής του Α.Σ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ο οποίος ήταν και ο νικητής της ανάβασης του 1ου Ποδηλατικού Διημέρου που είχε οργανωθεί το 2018. Τα μετάλλια και το κύπελλο στον πρώτο νικητή της Ατομικής Χρονομέτρησης, έδωσε ο Δήμαρχος Στέλιος Βαλλιάνος, στον οποίο ο Α.Σ. ΠΑΟΚ μέσω του Προπονητή και Διευθυντή του αγώνα Στέλιου Μαλούση, απένειμε τιμητική πλακέτα, για την υποστήριξη του στην Αγωνιστική Ποδηλασία.

 Η 2η μέρα του Γύρου Αριστοτέλη, περιλάμβανε ένα ποτ πουρί αγωνιστικής δράσης, την οποία θα ζήλευαν αρκετές ποδηλατικές διοργανώσεις! Αρναία, Μεγάλη Παναγία, Γομάτι, Ιερισσός, Στρατώνι, Στάγειρα, Άλσος Αριστοτέλη, Νεοχώρι και Παλαιοχώρι αποτέλεσαν σταθμούς της διαδρομής των αθλητών που τερμάτισαν όπως και την προηγούμενη μέρα, στο Δημοτικό Σχολείο Αρναίας. Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Νίκος Βουκελάτος του Π.Ο ΠΑΤΡΩΝ, με δεύτερο τον Δημήτρη Αντωνιάδη του ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, τρίτο τον Γιάννη Κυριακίδη του Α.Σ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, και στην 4η τον Διονύση Δούζα επίσης του Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ.

Ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων που πραγματοποίησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος της Μεγάλης Παναγιάς Κωσταντίνος Πασχάλης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τροχαίας Αρναίας, κ. Αναστάσιος Καραπαντάς και εκ μέρους του Συλλόγου Επαγγελματιών Αρναίας, ο κ. Άγγελος Γκαγκάνης, στον οποίο ο Α.Σ. ΠΑΟΚ απένειμε τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη συνεισφορά του στην αγωνιστική ποδηλασία.

Εκτός του Δήμου Αριστοτέλη, τη διοργάνωση υποστήριξαν ενεργά ο ΑΣ. ο Συλλόγος Επαγγελματιών Αρναίας, η Hellas Gold ως μέγας χορηγός και ο Συλλόγος Γυναικών Αρναίας, ο οποίος επεφύλαξε μια «γλυκειά» έκπληξη για όλους όσους έδωσαν το παρών! Σημαντική ήταν και η βοήθεια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα