Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Το MTB RACE METAMORFOSI έρχεται στη Χαλκιδική στις 27/5

Ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός και μία εναλλακτική τουριστική πρόταση για τη Χαλκιδική προσφέρει το MTB RACE METAMORFOSI, το οποίο θα διεξαχθεί στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής το Σάββατο 27 Μαΐου 2023.

Τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας cross-country και την παράλληλη Λαϊκή Ποδηλατοδρομία που τον πλαισιώνει διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων για την Τουριστική Προώθηση Μεταμόρφωσης «Visit Metamorfosi» και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

Η οργάνωση ανατέθηκε στην εταιρεία «Racesystem» και η ασφαλής διεξαγωγή του event καλύπτεται από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Παύλου Μελά. Στο MTB RACE METAMORFOSI αναμένεται να συμμετάσχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία να γνωρίσουν μία διαφορετική, εξίσου ενδιαφέρουσα και μαγευτική πτυχή της Χαλκιδικής.

Δεκάδες εθελοντές αναμένεται να συνδράμουν για την κάλυψη των αναγκών του αγώνα, συνολικής απόστασης 32 χλμ, καθώς και της Λαϊκής Ποδηλατοδρομίας, η οποία θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν κοντά στην ποδηλασία και τον αθλητισμό.

Πληροφορίες και εγγραφές: https://bit.ly/3NMr8Cm

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα