Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Προσφορά στα Σύλλογο ΑμεΑ Χαλκιδικής από την ΕΠΣΧ

Η ΕΠΣΧ θέλοντας να βοηθήσει την προσπάθεια κάποιων ηρώων γονέων και φίλων του συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του νομού Χαλκιδικής «Η Αγάπη», την ημέρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Χαλκιδικής, Κυριακή 7 Μαϊου 2023, θα τοποθετήσει στην είσοδο του γηπέδου κουμπαρά, αναμένοντας την στήριξη του φίλαθλου κοινού.

Ο αγώνας μεταξύ ΝΕΟΣ Π.Ο.Ν. Καλλικράτειας - ΑΟ Χανιώτης θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Τρίγλιας.

 
Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία του νομού Χαλκιδικής «Η Αγάπη» που εδρεύει στον Πολύγυρο, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1992 από μια ομάδα γονέων και φίλων, προκειμένου να υπερασπιστεί θέματα κοινού ενδιαφέροντος για όλες τις κατηγορίες αναπηρίας και να αποτελέσει έναν ανεξάρτητο και ισχυρό φορέα εκπροσώπησης στην ελληνική κοινωνία και Πολιτεία.
Κύρια αποστολή του συλλόγου ήταν και συνεχίζει να είναι η καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, και η προώθηση, προστασία και απόλαυση των ανθρωπίνων και συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους. Ιδίως όσον αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, αυτά καθιερώνονται με τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών που η χώρα μας μαζί με το Προαιρετικό της Πρωτόκολλο επικύρωσε με τον ν. 4074/2012.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα