Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Χρυσό για τον Λατιφλλάρι, ασημένιο για τον Μουζενίδη!

Οι αθλητές του Κενταύρου Νέας Καλλικράτειας, Αναστάσιος Λατιφλλάρι και Οδυσσέας Μουζενίδης ανέβηκαν ξανά στις δύο πρώτες θέσεις του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στο αγώνισμα της σφαιροβολίας.

Χρυσό Μετάλλιο για τον Αναστάσιο Λατιφλλάρι με βολή στα 19,42 μ.

Ασημένιο Μετάλλιο για τον Οδυσσέα Μουζενίδη με βολή στα 18,18 μ.

Το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό στίβο βελτίωσε ο Τάσος Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος) με τη βολή στα 19,42 μ. στην πέμπτη του προσπάθεια. Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ είχε τέσσερις προσπάθειες πάνω από τα 19,00 μ. και έκλεισε τον αγώνα του με 19,38 μέτρα.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης (ΑΣ Κένταυρος) σήμερα δε βρέθηκε σε καλή ημέρα, αφού είχε καλύτερη προσπάθεια στα 18,18 μέτρα. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Φάνης Μαυροδόντης (ΓΑΣ Χολαργός) με 16,45 μέτρα.

“Είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη και την επίδοση, θα μπορούσα να έχω κυνηγήσει ακόμη καλύτερες βολές. Έχω κάποια προσωπικά ζητήματα, τα οποία θα καθορίσουν και τα επόμενα σχέδια”, είπε ο Λατιφλάρι.

Από την πλευρά του ο Μουζενίδης δήλωσε: “Σήμερα δεν ήμουν εγώ στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πήγε τίποτε όπως έπρεπε. Τα δοκιμαστικά ήταν καλά, η πρώτη βολή αν και άκυρη ήταν καλή, όμως δεν ξέρω τι έγινε. Θα αγωνιστώ την επόμενη εβδομάδα στο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων στην Κρήτη”.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα