Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

6ος Αγώνας Δρόμου – Polygyros Run Halkidiki: Παράδοση απινιδωτή

Παραδόθηκε και επίσημα στη Λέσχη Εφέδρων Αξιωματικών Χαλκιδικής και στους Εθελοντές Ανανήπτες Δήμου Πολυγύρου o απινιδωτής, του οποίου η προμήθεια πραγματοποιήθηκε από μέρος των εσόδων του 6ου Αγώνα Δρόμου Polygyros Run Halkidiki.
Όπως είναι γνωστό, κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων του αγώνα, διατίθεται σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Φέτος η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα και ο διοργανωτής Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής αποφάσισε να διαθέσει έναν απινιδωτή, στη ΛΕΦΕΔ και στους Ανανήπτες, δύο ομάδες που με την εθελοντική τους συμμετοχή σε δεκάδες εκδηλώσεις φροντίζουν για την ασφάλεια των θεατών.


Η λιτή τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, στις Έξι Βρύσες, παρουσία εκπροσώπων των παραπάνω συλλόγων, ομάδων και εθελοντών.

Κατά τις τοποθετήσεις τους, τόσο ο πρόεδρος του ΣΔΥΧ, Γιάννης Λελεγιάννης, όσο και οι εκπρόσωποι της ΛΕΦΕΔ, Νίκος Μουταφτσής και των Ανανηπτών, Ζηνοβία Τσιολάκη, τόνισαν τόσο την αναγκαιότητα των απινιδωτών όσο και τη διαρκή συνεργασία μεταξύ των ομάδων για την υλοποίηση εκδηλώσεων με ασφάλεια για όλους.


Τέλος, αφού δόθηκε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά και το 7ο Polygyros Run Halkidiki, ανταλλάχθηκαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο, με υγεία 2023.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα