Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Άνοδος της Προποντίδας Ν.Μαρμαρά στην Α΄ Κατηγορία -ΦΩΤΟ-

Μέσα Αυγούστου και μια καινούρια αρχή έμελλε να γραφτεί στο ιστορικό της Προποντίδας Ν. Μαρμαρά. Παίχτες, προπονητές και διοίκηση συναντήθηκαν τότε για πρώτη φορά, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Εκεί τέθηκε  ο στόχος της ομάδας με μεγάλα γράμματα. Αποτυπώθηκε στους τοίχους των αποδυτηρίων, έγινε τατουάζ στο... μυαλό του κάθε παίχτη, του κάθε προπονητή. Τον Αύγουστο του 2016 στα αποδυτήρια της Προποντίδας, μόνο μία λέξη υπήρχε σαν στόχος: ΑΝΟΔΟΣ!

Η στιγμή έφτασε! Ο στόχος επετεύχθη! Η Προποντίς Ν. Μαρμαρά ανεβαίνει πια στην Ά Κατηγορία! Με δουλεία, θυσίες και προσήλωση για την ομάδα του Ν. Μαρμαρά που φέτος έδειξε μια εικόνα μαχητή. 

Στον σημερινό αγώνα μπαράζ ανόδου η ομάδα του Ν. Μαρμαρά νίκησε την Σάρτη με 2-0 και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο.

 

Χωρίς πολλές φάσεις και για τις δυο ομάδες κύλισε ο αγώνας. Ωστόσο ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση και η Προποντίδα έδειξε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να προηγηθεί στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης με μακρινό σουτ από τον Καρνόπουλο.

Ο ίδιος παίχτης πήρε την μπάλα από τα αριστερά και έσπασε την μπάλα προς τον Τσουρμα, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και έγραψε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Ν. Μαρμαρά.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα