Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Μουντιάλ 2022: Αργεντινή – Γαλλία 3-3 (4-2 στα πέναλτι)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε τα.. πάντα για να δώσει το Μουντιάλ 2022 στην Γαλλία, αλλά οι Λιονέλ Μέσι και Εμιλιάνο Μαρτίνες κατάφεραν να δώσει στην Αργεντινή την… κορυφή του κόσμου. Παγκόσμια πρωταθλήτρια η “αλμπισελέστε” μετά από 36 χρόνια, επικρατώντας στην παράταση με 4-2. Στο 3-3 η κανονική διάρκεια του αγώνα, με τον Γάλλο επιθετικό να σκοράρει δυο φορές στο φινάλε του αγώνα. Δυο γκολ ο ηγέτης των Λατινοαμερικάνων.

Ποδοσφαιρικό έπος στο Μουντιάλ 2022 με θριαμβεύτρια την Αργεντινή! Σε έναν από τους συγκλονιστικότερους τελικούς όλων των εποχών, η “αλμπισελέστε” επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι της Γαλλίας και κατέκτησε τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο της στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο κανονικός αγώνας τελείωσε 2-2 και η παράταση 3-3, ωστόσο, στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες απέκρουσε την εκτέλεση του Κομάν, ενώ ο Τσουαμενί ήταν άστοχος. Δύο γκολ πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι, ενώ χατ τρικ για τους Γάλλους σημείωσε ο Εμπαπέ, στέλνοντας το ματς στην παράταση με δυο γκολ στο φινάλε του τελικού.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα