Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Α Αθλητικά

Το περιφερειακό πρωτάθλημα αλιείας με φελλό στο λιμάνι των Ν.Μουδανιών

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ιδιοκτητών Ερασιτεχνικών Σκαφών «Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. TUBERTINI ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ο Αθλητικός σύλλογος «ΤΙΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡ» ΦΙΛΟΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΡΙΨΕΩΝ μετά από ανάθεση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.) σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Προποντίδας διοργανώνουν τον 1ο - 2ο - 3ο & 4ο περιφερειακό διασυλλογικό αγώνα αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις για το Πρωτάθλημα αγωνιστικού έτους 2022-2023 στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών την Κυριακή 30/10/2022, από τις 8.30 π.μ έως 14.30.

Τα Πρωταθλήματα των αθλημάτων πραγματοποιούνται από την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.). Η Ε.Ο.Υ.Δ.Α. είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέλος των παγκόσμιων ομοσπονδιών CIPS και FIPS και είναι ο επίσημος Ελληνικός θεσμός που διοργανώνει αλλά και εκπροσωπεί τη χώρα μας σε αγώνες αλιείας σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω των εγγεγραμμένων σε αυτήν συλλόγων.


Το «αθλητικό ψάρεμα», μια κοινή φράση αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο που αναφέρεται στο ψάρεμα ως μια καθολική, πνευματική ενασχόληση και εμπειρία που μας κάνει καλύτερους σε κάθε επίπεδο και που ανοίγει το μονοπάτι της επαφής του ανθρώπου με τη Φύση και με τον ίδιο του τον εαυτό. Πάνω σε αυτή την βάση ενισχύεται το ψάρεμα στον τόπο μας, με συλλογική συνείδηση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα