Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα Χαλκιδικής με τους Αγώνες της Α1 Κατηγορίας

Με καθυστέρηση πέντε εβδομάδων ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα με τους αγώνες της Α΄1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν η ΕΠΣ Χαλκιδικής άλλαξε την προκήρυξη του πρωταθλήματος και κατήργησε τα Play Off και Play Out στην Α1 κατηγορία.

Την ίδια ώρα, όλα τα σωματεία Α΄1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας, υποχρεούνται να διατηρούν τμήματα υποδομών και να συμμετέχουν σε ένα τουλάχιστον από τα πρωταθλήματα τέτοιου είδους που διοργανώνει η ένωση, Κ-16, ή Κ-14 ή Κ-12.

Οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α΄1 Ερ. Κατηγορίας θα διεξάγονται ημέρα Σάββατο και μόνο σε ειδικές περιστάσεις θα ορίζονται άλλες ημέρες σύμφωνα με την κρίση της διοργανώτριας.

Το πρωτάθλημα της Α΄1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας, θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο με 14 ομάδες, 26 αγωνιστικές εντός και εκτός έδρας και χωρίς τη διαδικασία των play off και play out αγώνων.

Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Α΄1 κατηγορίας Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής και συμμετέχει στους αγώνες κατάταξης με πρωταθλήτριες ομάδες άλλων Νομών για την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τέσσερις ( 4 ) τελευταίες θέσεις, υποβιβάζονται στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.


Αποτελέσματα αγώνων 1ης αγωνιστικής της Α1

- Με τον Ντούνγκα να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Κωνσταντίνου να προσθέτει ακόμη ένα ο Π.Ο. Μουδανιών επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Τορωναίου Αφύτου στο Δημοτικό Γήπεδο Ν. Μουδανιών και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

- Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και ο Αετός Βαρβάρας, αφού κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης από τη Ν.Φωκαια. Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός με τον Αετό αλλά στο 2ο ημίχρονο βρέθηκε νωρις μπροστά στο σκορ (48') μετά από κάθετη πάσα του Κωτακη Δ.Κ με τον Ευσταθίου να ευστοχεί στο τετ α τετ με ωραίο πλασέ. Τελικό σκορ 1-4.

ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ  

0-4

Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ

3-0

ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛ/ΤΕΙΑΣ - ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ 

3-0*

ΑΡΗΣ ΚΑΣ/ΔΡΕΙΑΣ 2005 - ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ

2-1

Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ

1-1

Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

4-3

ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

1-4

* Άνευ αγώνα, λόγω αποχώρησης του ΦΟΙΝΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - (2η) - Τετάρτη 26/10/2022 στις 16:00

Π. Ο. Μουδανιών - Ανθεμούς Γαλάτιστας

Νίκη Πολυγύρου - Ν. Π. Ο. Ν. Καλλικράτειας

Τορωναίος Αφύτου - Άρης Κασσανδρείας

Φοίνικας Νικήτης - Α. Ο. Σημάντρων

Θερμαϊκός Πορταριάς - Α. Ο. Σάρτης

Δόξα Ορμύλιας - Ηρακλής Ν. Φώκαιας

Διγενής Λακκώματος - Αετός Βαρβάρας


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα