Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ιστιοπλοϊκές μονομαχίες στο 43ο Κύπελλο Βορείου Αιγαίου

Πανιά στο Βόρειο Αιγαίο και στον Τορωναίο Κόλπο άνοιξαν τα σκάφη που μετέχουν στο 43ο Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου Grohe που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης .

Το πρωί της Δευτέρας έγινε η εκκίνηση της πρώτης ιστιοδρομίας με τα ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοιχτής θάλασσας να φτάνουν μέχρι το νότιο ακρωτήριο της Κασσάνδρας με μέτριους ανέμους και να επιστρέφουν στο Porto Carras παρακάμπτοντας την Κέλυφο διανύοντας μία απόσταση 20 ναυτικών μιλίων.

Η αυλαία του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου Grohe θα πέσει σήμερα Παρασκευή με τις τελευταίες ιστιοδρομίες και την απονομή των επάθλων στο Porto Carras Grand Resort.

Επίκεντρο του Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου Grohe είναι το πολυτελές Porto Carras Grand Resort που παραχωρεί την υπερσύγχρονη μαρίνα του για τον ελλιμενισμό των σκαφών που μετέχουν στον αγώνα καθώς και τις εγκαταστάσεις του για τη λειτουργία της γραμματείας και τις συγκεντρώσεις κυβερνητών και πληρωμάτων.

Eκτός από το Porto Carras Grand Resort το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου στηρίζει και η Grohe.

φωτο: Nikos Pantis

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα