Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Με επιτυχία διεξήχθη ο 6ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 'Αντώνης Παπαδημητρίου'

Με πολλές συμμετοχές διεξήχθη ο 6ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Αντώνης Παπαδημητρίου» στην Ορμύλια, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του πανηγυριού των Αγίων Αποστόλων.

Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Ορμύλιας και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ορμύλιας προς τιμήν του εν ενεργεία Ορμυλιώτη μαραθωνοδρόμου Αντώνη Παπαδημητρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο Αριστοτέλης».

Οι συμμετέχοντες μπορούσαν να ακολουθήσουν δύο διαδρομές ανάλογα με την ηλικία:
α) μία των πέντε (5) χλμ., για άτομα άνω των 12 ετών,
β) ενώ για τους μαθητές του Δημοτικού σχεδιάστηκε μία διαδρομή ενός (1) χλμ. 

Οι συμμετοχές και στους δύο αγώνες ήταν πολλές, εβδομήντα μία (71) στον αγώνα των πέντε (5) χιλιομέτρων και σαράντα (40) στον αγώνα του ενός χιλιομέτρου, που ήταν αποκλειστικά για μαθητές του δημοτικού. Σημαντική η παρουσία των μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής και της δρομικής ομάδας Chalkidiki Runners Club που την τελευταία διετία έχουν συμβάλλει υπερβολικά στην προώθηση του αθλητικού κινήματος στην περιοχή.

Ειδική απονομή έγινε κατ’ εξαίρεση στη μικρή Άννα Σαράντη, μαθήτρια δευτέρας δημοτικού, η οποία τερμάτισε, όχι στον αγώνα του ενός χιλιομέτρου μαζί με παιδιά της ηλικίας της, αλλά στον αγώνα των πέντε χιλιομέτρων!

Λεπτομέρειες και αποτελέσματα στο ormylia.blog


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα