Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

'Γιατί ρε Εμίλιο'; Πένθος για τους συναθλητές του σε Ιερισσό και Αμμουλιανή

Ο τραγικός και αιφνίδιος θάνατος του 18χρονου Εμίλιο σε τροχαίο την Κυριακή το πρωί συντάραξε τους συναθλητές του και τους ανθρώπους των ομάδων της Ιερισσού και της Νίκης Αμμουλιανής, απ' όπου αγωνίστηκε ο αδικοχαμένος νεαρός.

Σε ανακοίνωση του το ΔΣ της ομάδας Μ.Γ.Σ Ακανθός Ιερισσού αναφέρει:

"Ημέρα οδύνης για την ομάδα μας.
Σήμερα η οικογένεια της Ακάνθου Ιερισσού πενθεί τον αδόκητο θάνατο ενός δικού της παιδιού, ενός παιδιού που μεγάλωσε μαζί μας από τα έξι του χρόνια και που σήμερα, μόλις στα δεκαοκτώ του χρόνια,κόπηκε το νήμα της ζωή του τόσο άδικα. Η αγωνιστικότητα του, το πάθος του και η ευγένεια της ψυχής του θα μείνουν παντα χαραγμένα στην καρδιά μας.
Καλό παράδεισο Εμίλιο.
Θα σε θυμόμαστε πάντα.
Μ.Γ.Σ Ακανθός Ιερισσού"

 

Ο ΔΣ της ΝΙΚΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ 2016:
"Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό, τού μόλις 18 χρόνου ποδοσφαιριστη μας Emilio Paloka, στην οικογένεια του και στους οικείους του.
Ο Emilio ένα παιδί κόσμημα για ολόκληρη την Χαλκιδική, προερχόμενος από της ακαδημίες της Ιερισσού, με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα την επιμονή το πάθος του και πάνω από όλα την ευγένεια του καθιερώθηκε στην βασική 11αδα της ομάδας.
Καλό παράδεισο ΕΜΙΛΙΕ."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα