Κυριακή, 22 Μαϊος 2022

Α Αθλητικά

O 52ος κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου στις 03 Σεπτεμβρίου 2022

Η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης ‘Ο ΣΙΘΩΝ’ προκήρυξε τον 52ο διεθνή κολυμβητικό διάπλου του Τορωναίου Κόλπου, στην Νικήτη Χαλκιδικής το Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου είναι ένας θεσμός διάδοσης του πραγματικού αθλητικού ιδεώδους, μακριά από τις σκοπιμότητες του πρωταθλητισμού, έτσι όπως μας το κληροδότησαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας.

Οι κολυμβητές θα διανύσουν την απόσταση των 26 Κm από την Κασσάνδρα στη Νικήτη της Σιθωνίας, χωρίς την χρήση πτερυγίων ή άλλων βοηθητικών μέσων πλεύσης.

Για την ασφάλειά τους θα συνοδεύονται από μηχανοκίνητες βάρκες και ταχύπλοα σκάφη που διαθέτουν ασύρματη επικοινωνία. Στις βάρκες συνοδείας επιτρέπεται να επιβαίνουν μέχρι ένας συνοδός. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 8 : 00 το πρωί του Σαββάτου.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον εξήντα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εφόσον έχουν ολοκληρώσει στο παρελθόν κολυμβητικό αγώνα τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ορίζεται σε 20 κολυμβητές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη την συνημμένη αίτηση ηλεκτρονικά στοemail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση :Ε.Ε.Ν.Ν. ‘Ο ΣΙΘΩΝ’, Νικήτη Χαλκιδικής, Τ.Κ. 63088, υπ’ όψιν κ. Κούρα Κωνσταντίνα .

Καταλητική ημερομηνία αιτήσεων είναι 10η Ιουνιου 2022.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων ξεπερνά τις 20, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή, με γνώμονα την προαγωγή του διεθνούς χαρακτήρα του αγώνα, την ανάλογη κατανομή των συμμετεχόντων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, όπως και στα δύο φύλα, την εμπειρία των αθλητών . Το κόστος συμμετοχής είναι 150 € και καλύπτει κάποια από τα έξοδα του αγώνα, διαμονή δύο διανυκτερεύσεων για τον αθλητή και ΕΝΑ συνοδό.

Στο συγκεκριμένο αγώνα όλοι οι αθλητές θεωρούνται νικητές και βραβεύονται με ένα στεφάνι ελιάς. Η λίστα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί μέχρι τις 20 Ιουλίου 2022. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους εντός δέκα ημερών, καθώς και να προσκομίσουν πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που να δηλώνει ότι είναι σε θέση να κολυμπήσουν.

#halkidikinews

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα